Őszi hangulat a könyvespolcokon: olvasmányok a hűvös estékre

Bár most még nem mindig tűnik úgy, hamarosan eljönnek a hűvös, esős, bekuckózós őszi esték, amikor végre lesz idő és lehetőség olvasni – például ezeket a könyveket.

Az őszről sokaknak a természetjárás, kirándulások, kerti munkák jutnak eszükbe, de a szabadtéri élmények és teendők mellett van ennek az évszaknak egy másik oldala is: a bekuckózás. Amikor kedvenc bögrénkbe újra finom tea kerül, elővesszük a puha pokrócokat, és leemelünk egy könyvet a polcról, hogy végre egy kicsit olvasgassunk. Hogy mit? Íme, néhány szuper olvasmány a közelgő őszi estékre.

4 szuper őszi olvasmány a bekuckózós estékre

  1. Klasszikus: Egy esős őszi estén végre találhatunk időt az olvasásra, így olyan klasszikusok is sorra kerülhetnek a könyvlistánkon, mint A Mester és Margarita. Ezt a művet nem megérteni vagy elemezni kell, sőt, ne is gondoljunk az irodalom órákon tanultakra. Egyszerűen hagyjuk, hogy magával ragadjon ez a modern mese – ez valószínűleg a könyv második részében történik majd meg –, a képzelet és varázslat szövevénye, ami egy szép szerelmet ölel körül.
  2. Romantikus: A Danielle Steele könyvek helyett idén ősszel érdemes inkább Milly Johnson Őszi románcában elmélyedni, és követni Juliet és Floz romantikus kalandjait. A történetben való elmélyülést bonyodalmak és szövevényes szálak, szórakoztató fordulatok és az angliai ősz csodás leírása is segíti – egy őszi hétvégén kényelmesen el lehet olvasni.
Őszi hangulat a könyvespolcokon: olvasmányok a hűvös estékre
  1. Népszerű: Karikó Katalin könyve, az Áttörések – Életem és a tudomány nem csak arról szól, hogyan haladt előre tudományos pályáján, hanem a nemrég Nobel-díjat kapott kutató magánéletének minden nehézsége és szépsége is benne van. Érdekes olvasmány, amely megszínesítheti a legborongósabb őszi estéket is.
  2. Thriller: Sarah Pearse könyve, A pihenőhely egy nyomozónő, Elin Warner kiruccanásáról szól egy „elátkozott” szigeten lévő wellness pihenőhelyre. Elint egy rejtélyes haláleset után hívják a szigetre, majd rövidesen újabb tragédia történik, ami megerősíti a rendőrnőben, hogy az események nem a véletlen művei. De vajon ki és miért vette célba a vendégeket, és ki lehet még életveszélyben?

Hogy kedvenc olvasmányaink mellé mindig legyen otthon finom tea és egy kis nasi, érdemes rendszeresen betérni a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt. üzleteibe, és feltölteni az otthoni készleteket. Többféle teával és finomságok széles választékával várjuk Vásárlóinkat!