Folyamatosan azon dolgozunk, hogy napról napra jobbá váljunk, éppen ezért olyan jó érzés, ha elismerik a munkánkat. Úgy gondoljuk, hogy a díjak által még megbízhatóbb és hitelesebb szereplői tudunk lenni a piacnak, amivel tovább tudjuk erősíteni mind a partneri, mind pedig a vásárlói kapcsolatainkat.

Korrekt Partner Védjegy

A Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2011 óta biztosít lehetőséget a Korrekt Partner Védjegy elnyerésére mindazon kereskedelmi, szolgáltató, vagy ipari ágazatban dolgozó vállalkozás számára, akik Magyarországon rendelkeznek hivatalosan bejelentett, szabályszerűen működő üzlet jellegű, szolgáltató egységgel. Köszönjük, hogy mi is megkaptuk a Korrekt Partner Védjegyet!  Korrekt Partner Védjeggyel rendelkezők listája itt olvasható.

Korrekt Partner Védjegy logó

Vállalható üzleti szereplő

A Vállalható Üzleti Kultúráért kezdeményezés olyan cégeket köt össze és formál közösséggé, melyek a teljesítményt és az értékteremtést tekintik a működésük valódi mércéjének, és egyetértenek abban, hogy a piaci verseny ugyanúgy fejleszti őket, mint a win-win típusú üzleti együttműködések. A pozitív szemléletük alapja a megszerzett tudás és a folyamatos fejlődni akarás. Mélyen hisznek abban is, hogy a teljesítményükkel más cégek számára is referenciaként szolgálhatnak, és hozzájárulhatnak ahhoz, hogy Magyarország egy jobban működő, versenyképes ország és még jobb hely legyen. Hálásak vagyunk, hogy mi is megkaptuk a Vállalható üzleti szereplő elismerést!

Vállalható üzleti szereplő logó

Energiatudatos Vállalat

Az energiaellátás biztonsága, környezetünk védelmes, és az energiára fordított költségek csökkentése mindannyiunk érdeke. A tudatos, hatékony energiafelhasználás kiemelt stratégiai cél mind Magyarországon, mind az Európai Unióban. A Köztársasági Elnök által fővédnökölt, az Országgyűlés Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanácsa által védnökölt, a Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit Kft. által működtetett, az energiahatékonysági és megújuló energetikai fejlesztések támogatására létrejött Virtuális Erőmű Program által tanúsított Energiatudatos Vállalat díjat 2022 decemberében szereztük meg.

Energiatudatos Vállalat dokumentum

Családbarát Vállalat

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom 2013-ban alapította Az Év Családbarát Vállalata-díjat a vállalati szféra ösztönzésére és a családbarát jó gyakorlatok kiemelése céljából. Az Év Családbarát Vállalata pályázat mára fokmérője annak, mennyire áll készen a vállalat a következő évek munkaerőpiaci kihívásaira. A munkaerőhiány, a digitális technológia térnyerése és a munkavállalói elvárások megváltozása, különösen az új belépő generációknál új vezetői szemléletet követelnek. A családbarát vállalati kultúra, a bizalmon alapuló vezetői (mentori) szemlélet, a rugalmas munkaszervezés és a közösségi érzés alapvetésekké váltak.

Családbarát Vállalat