Közeleg a nőnap: 5 tipp, mit adjunk ajándékba

Már óvodás korunkban megtanuljuk, hogy március 8-án a nőket ünnepeljük. Ezt tehetjük a jól bevált egy szál virággal, de emellé beszerezhetünk még egy-két apróságot, hogy még nagyobb örömet szerezzünk Anyukánknak, Nagymamánknak, a kolléganőinknek vagy akár a legfiatalabb hölgyeknek a családi, baráti körben. Lássuk, mi mindenből válogathatunk!

Jön a nőnap: 5 szuper ajándéktipp, aminek minden nő örül

  1. Bonbon vagy csokoládé: A virág mellett a másik klasszikus, amiből ételérzékenység, betegség vagy diéta esetén akár cukor- és gluténmenteset is választhatunk.
  2. Buborékos italkülönlegesség: A nőnap is ünnep (nem is akármilyen!), jeles alkalmakra pedig buborékos ital dukál. Nem muszáj a klasszikus pezsgőnél maradnunk: gyöngyözőbort, habzóbort, de akár alkoholmentes vagy (a leendő hölgyekre gondolva) gyerekpezsgőt is tehetünk a kosarunkba.
  3. Ajándékcsomag: Személyre szabható ajándék nőnap alkalmából egy csodás ajándékcsomag vagy -kosár, amibe ízlésesen válogathatjuk össze Anya, a Nagyi vagy a Kislányunk kedvenceit.
  4. Relax csomag: Nagyon sok elfoglalt hölgy örül egy kis énidőnek, amihez jár a kedvenc tusfürdője, testápolója, egy illatos szappan és esetleg egy finom masszázsolaj is – vagyis a saját, személyre szóló relax csomagja.
  5. Édes meglepetés: Mivel sokszor a saját készítésű, kreatív ajándékok aratják a legnagyobb sikert, érdemes a szeretett hölgy kedvenc süteményéhez bevásárolni, majd elküldeni őt otthonról valami indokkal, hogy megsüthessük a finomságot, mire hazaér. A nagy öröm és a boldog mosoly garantált!

Az összes fent említett ajándékötletből valóság lehet, ha betérnek a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt. üzleteibe, sőt, további inspirációt is szerezhetnek nőnapi ajándékötletek terén. Szeretettel várjuk Vásárlóinkat!