Itt a Föld napja: így óvjuk környezetünket a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt.-nél

Nemcsak beszélünk a környezetvédelem fontosságáról, hanem tettekkel is bizonyítjuk, hogy nekünk, a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt.-nél mennyire szívügyünk ez a téma.

Közeleg a Föld napja, amikor mindenki végiggondolja, mit tesz bolygónk megóvásáért a hétköznapokban. Így vagyunk ezzel mi is, és bár – a folyamatos fejlődés híveként – mindig tudunk új célokat adni ehhez a listánkhoz is, összességében büszkék vagyunk arra, hogy már most mennyi konkrét változás történt cégünknél, amelyek mind-mind a környezetvédelmet és a fenntarthatóságot segítik. Lássuk ezeket most kicsit részletesebben.

Hogyan védi a környezetet a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt.?

Folyamatosan arra törekszünk, hogy a meglévő eszközeink helyett modernebb, energiatakarékosabb alternatívákat találjunk. Szeretjük megismerni és kipróbálni az új, környezetbarát lehetőségeket, mint például a LED-es fényforrások vagy a napelemek. Ez utóbbiak segítségével évente 188 232 kg CO2 kibocsátást spórolunk meg.

Épületeinket automatizáljuk, a még környezettudatosabb működésért. Hűtéstechnikánk a piacon elérhető legfeljettebb rendszerrel működik, a klímáknál pedig hőszivattyúkat használunk.

A hétköznapokon az elektronikus megoldásokat részesítjük előnyben, így nagyon keveset nyomtatott. Ha mégis használunk papírt, akkor az cégünknél csak újrahasznosított lehet. Ami a műanyagokat illeti, nemet mondtunk az egyszer használatos műanyag poharakra és evőeszközökre, és minden szinten igyekszünk tenni a pazarlás ellen.

Fenntarthatósági törekvéseinkről ide kattintva olvashat bővebben.

Ha szeretne többet tudni arról, mit teszünk a környezetvédelemért a hétköznapokon, vagy olyan helyen vásárolna, ahol a beszállítók is hasonló elveket vallanak a fenntarthatóságot tekintve, térjen be hozzánk, tegyünk együtt a Földért!