Bio- és reformélelmiszerek a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt. üzleteiben

Bio- és reformélelmiszerek a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt. üzleteiben

A hagyományos hozzávalókon és finomságokon túl már bio- és reformélelmiszerek is nagy választékban megtalálhatók minden boltunk kínálatában.

Egyesek betegség, mások diéta, megint mások egészségtudatos hozzáállásuk miatt választanak bio- és reformélelmiszereket. De bármi is legyen az ok, egy dolog tény: egyre többen keresik az ilyen termékeket. Mi pedig a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt. hálózatába tartozó minden boltunknál gondoskodunk arról, hogy Vásárlóink meg is találják ezeket, méghozzá széles választékban.

Széles vetőmag választék a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt. üzleteiben

Így megvásárolhatják nálunk a kedvenc cukormentes édességeiket, a megszokott édesítőszereiket, teljes kiőrlésű lisztet. De találnak gluténmentes finomságokat és liszteket, laktózmentes tejtermékeket, mindenmentes és bio élelmiszereket is.

Akkor is érdemes tehát nálunk körülnézni, ha többféle „mentes” hozzávalóra vagy nasira lenne szükség. De térjenek be hozzánk bátran akkor is, ha még csak most kezdik az ismerkedést ezekkel a termékekkel: munkatársaink is szívesen segítenek könnyebben eligazodni ezek közt.