Közeleg az Anyák napja!

Május első vasárnapján köszöntjük azokat, akik a legjobban szeretnek minket, és a legjobban megérdemlik: az Édesanyákat. Lássuk, hogyan szerezhetünk nekik örömet.

Óvodásként, kisiskolásként még egyszerű a dolgunk, hiszen tanulunk egy-egy szép verset, mellé kézzel készítünk egy kis ajándékot, így köszöntjük fel május első vasárnapján, Anyák napján az Édesanyánkat.

Persze, a versmondásra és a kreatívkodásra később is adódhat lehetőségünk, de többségünk inkább virággal, csokoládéval köszönti az Anyukáját. És bár szégyelljük bevallani, de sokszor a rohanó hétköznapokon az utolsó pillanatra marad ezek megvásárlása – előny tehát, ha egy helyen találhatjuk meg, amit keresünk.

A GYÖNGYSZÖV COOP Zrt. üzleteiben szeretnénk megkönnyíteni az Anyák napi meglepetések beszerzését, ezért idén is készülünk: csokoládékkal, bonbonokkal, cukrászsüteményekkel, virágokkal várjuk boltjainkban mindazokat, akik egy kis kedvességgel szeretnék meghálálni Édesanyjuknak a sok szeretetet és gondoskodást. Gondolunk azokra is, akik nem ehetnek édességet: reform élelmiszereink közt a cukormentes finomságok is megtalálhatók.

És hogy az ünnepi koccintás se maradjon el, minden üzletünkben alkoholos és alkoholmentes pezsgők és egyéb italok széles választékával várjuk Vásárlóinkat. Emeljük poharunkat az Édesanyákra!