Új hűtőbútorok a Kócsag utcai COOP Fa ABC-ben

Új hűtőbútorok a Kócsag utcai COOP Fa ABC-ben

2022 novemberében a Kócsag utcai COOP Fa ABC-ben a teljes hűtéstechnika megújításra került. Az új eszközök nemcsak esztétikusak és a korábbinál nagyobb felületet biztosítanak a széles termékválaszték bemutatásához, hanem az energiahatékonyság, környezettudatosság és élelmiszerbiztonság területén is nagy előrelépést jelentenek.

A csoportgép, melyről a hűtőbútorok üzemelnek világviszonylatban az egyik legkorszerűbb, így a felhasznált áram mennyisége több mint 50 százalékkal kevesebb a korábbi rendszerhez viszonyítva. Ily módon jelentős CO2 kibocsátás csökkenés érhető el.

A hűtött bútorok és kamrák központi felügyeleti rendszer által kerülnek folyamatos monitorozásra. A hőmérsékletek naplózásra kerülnek, így az áruk tekintetében visszamenőleg is ellenőrizhető, hogy megfelelőek voltak-e a tárolási körülmények. Meghibásodás esetén azonnal jelzést ad a felügyelet, így biztonsággal elkerülhető az áruk nem megfelelő hőmérsékleten történő tartása. Mindezzel összességében garantálható, hogy a hűtött termékek a lehető legtovább megőrizzék minőségüket.

Hűtőpult

A megvalósult beruházás egy újabb lépés a társaság azon törekvésében, hogy innovatív rendszerek alkalmazása által a környezetet a lehető leginkább megóvva szolgálja ki vásárlóit magas minőségben és esztétikus környezetben.