Széles vetőmag választék a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt. üzleteiben

Széles vetőmag választék a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt. üzleteiben

Nálunk egy helyen beszerezhetik a kiskertbe kerülő vetőmagokat, de ha Vásárlóink valami különlegesebbet keresnek, abban is tudunk segíteni.

Március második felében járva már biztosan mindenki összeírta magának, milyen kerti munkákat kell még elvégezni, és milyen vetőmagokat szeretne beszerezni. Nálunk, a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt. üzleteiben ezt egy helyen megtehetik: már minden boltunkban elérhető széles vetőmag kínálatunk.

Széles vetőmag választék a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt. üzleteiben

Nálunk szinte minden megtalálható a legnépszerűbb vetőmagok közül, a sárgarépától a retken át paradicsomig. Ezekből válogatva – kis gondoskodással – el lehet érni, hogy akár nyár elejétől késő őszig friss saját termés kerüljön a család asztalára. Ezek a zöldségek nemcsak ízletesek, de jobban is esnek majd mindenkinek, hiszen a saját termés mindig finomabb.

Ha pedig valamit mégsem találnának meg a boltjainkban Vásárlóink, vagy különleges igényük lenne, akkor jöjjenek el bolthálózatunkba tartozó Mezőgazdasági Áruházunkba (Gyöngyös, Jókai u. 4): ott még szélesebb vetőmag választékkal várunk mindenkit!