Segítünk a húsvéti nagybevásárlásnál

Idén is számíthatnak ránk a húsvéti nagybevásárlás során: nálunk mindent beszerezhetnek, ami az ünnephez kell, sőt, egy szuper nyereményjátékkal is készülünk!  

A húsvéti készülődés elmaradhatatlan része a bevásárlás. Ezt érdemes alaposan megtervezni, hogy ne az utolsó pillanatban rohangáljunk tojás, csokinyuszi vagy épp az ideális sonka után. Segítünk, hogy idén mindent sikerüljön időben beszerezni, így Vásárlóink bosszankodás helyett az ünnep szépségére, a családi összejövetelre és a finom ízekre tudjanak koncentrálni.

Mi kerüljön a kosárba a húsvéti nagybevásárlás során?

Ha húsvét, akkor sonka: erről érdemes időben gondoskodni. Mellé pedig tálaljunk gyümölcsös, tejszínes vagy csípős tormát és friss zöldségeket: az újhagyma és a roppanós retek nagyon népszerűek lesznek az ünnepi asztalon.

Ne feledjük a tojást sem. Ebből tárazzunk be bőven, hiszen nemcsak a fogyasztásra, hanem a festésre is gondolnunk kell, a gyerekek számára ez az egyik legjobb húsvéti móka! A tojásfestéket is írjuk fel a bevásárlólistára, ahogyan a csokitojásokat, csokinyuszikat és az ilyenkor elmaradhatatlan locsolókölnit is.

A kenyeret, kalácsot készen is meg lehet vásárolni. De húsvét előtt a családi recepteket is elő lehet venni, és ki lehet próbálni a kenyér- vagy kalácssütést a Nagymama egyszerű, de nagyszerű útmutatásai alapján.

Boltjainkban ehhez is minden hozzávalót megtalálnak Vásárlóink, remek áron. Apropó szuper árak: rengeteg húsvéti akcióval készülünk, így a megszokott minőséget még a megszokott korrekt összegnél is olcsóbban szerezhetik be.

Húsvéti nyereményjáték a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt. üzleteiben

Ezen kívül nyereményjátékkal is készülünk. Vásároljon a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt. bármely üzletében 10.000 Ft felett, és a blokkot dobja be az üzletekben elhelyezett dobozok egyikébe. Így versenybe szállhat a húsvéti főnyereményért: Játékosaink közt egy értékes húsvéti ajándékcsomagot sorsolunk ki, amely tovább emeli az ünnep fényét a szerencsés nyertesnek és családjának. Vásároljanak be nálunk és játsszanak velünk márciusban!