Ropogós csirkeszárny

  • 30 perc
  • 2 adag
  • egyszerű
  • olcsó
Ropogós csirkeszárny

Hozzávalók

  • 8 db csirkeszárny
  • 4 ek ketchup
  • 3 tk méz
  • 4 tk olívaolaj
  • só ízlés szerint

Elkészítés

  1. A ketchupot simára keverjük a mézzel és az olívaolajjal. Beleforgatjuk a megmosott, szárazra törölt és megsózott csirkeszárnyakat, majd sütőpapírral bélelt tepsire tesszük mindet.
  2. 200 fokon 25 percig sütjük, majd mindet megfordítjuk, és további 10-15 percig sütjük. Akkor jó, ha a máz ragacsos-ropogós.
  3. Friss zöldségekkel, ízlés szerinti mártogatóssal és hasábburgonyával tálalhatjuk.

Hasonló receptek