Mindjárt itt a gyermeknap!

Közeleg a gyermeknap: érdemes mindent időben beszerezni, hogy felkészülten várjuk, és óriási örömöt szerezhessünk a legkisebbeknek.

Ahogy május első vasárnapján az Édesanyákat köszöntjük, május utolsó vasárnapja a gyerkőcöké. Persze, az családonként változhat, na meg a kicsik igényeitől, kívánságaitól függően is, ki hogyan, mivel ünnepli – a program lehet játszóház, kisállatsimogató, kirándulás, stb. –, egy biztos: nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a felkészülést a közelgő gyermeknapra.

Jön a gyereknap, mivel lepjük meg a legkisebbeket?

A kicsik még élvezik, ha lufit, buborékfújót vagy egy új labdát kapnak, és a plüssöknek is nagy sikere lehet. De aki nem tud vagy nem akar ajándékozni, de valami apróságot mégis szeretne adni gyermeknapra, annak az édesség szinte mindig jó választás lehet. Egy-egy kisebb csoki, cukorka, nyalóka vagy Kinder tojás garantáltan mosolyt csal a gyerekek arcára.

De akár egyedire is vehetjük a figurát: töltsünk meg egy befőttes- vagy csatosüveget apró édességekkel, zárjuk le, kössük át egy masnival, és lepjük meg vele a szerencsés gyerkőcöt. Ez persze, inkább a nagyobbaknak való, akik már tudják, milyen törékeny az üveg, és óvatosan bánnak vele.

Mindjárt itt a gyermeknap!

A gyermeknapi mókából nem hiányozhatnak a cukrászsütemények, üdítők sem. Az ételintolerancia vagy –allergia miatt érzékenyebb kicsiknek pedig készüljünk külön „mentes” édességekkel.

A gyermeknapi bevásárlást nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni. De ha mégis így jönne ki a lépés, a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt. üzleteiben mindent gyorsan be lehet szerezni, ráadásul egy helyen, kedvező áron. Segítünk megédesíteni a gyermeknapot azok számára, akik Vásárlóink számára a legédesebbek!