Megújult a nagyrédei COOP ABC

Megújult a nagyrédei COOP ABC

2022 novemberében a nagyrédei COOP ABC teljes belső hűtött és hűtetlen bútorzata cserére került. Az új fali polcok és gondolák mindamellett, hogy egy letisztultan modern és esztétikus környezetet teremtenek, szélesebb áruválaszték tartását is lehetővé teszik. Mindezeken felül a hűtési rendszer is lecserélésre került.

Az új hűtők az energiahatékonyság, környezettudatosság és élelmiszerbiztonság területén egyaránt nagy előrelépést jelentenek. A csoportgép, melyről a hűtőbútorok üzemelnek világviszonylatban az egyik legkorszerűbb, így a felhasznált áram mennyisége több mint 50 százalékkal kevesebb a korábbi rendszerhez viszonyítva. Ily módon jelentős CO2 kibocsátás csökkenés érhető el.

Megújult COOP

A hűtött bútorok központi felügyeleti rendszer által kerülnek folyamatos monitorozásra. A hőmérsékletek naplózásra kerülnek, így az áruk tekintetében visszamenőleg is ellenőrizhető, hogy megfelelőek voltak-e a tárolási körülmények. Meghibásodás esetén azonnal jelzést ad a felügyelet, így biztonsággal elkerülhető az áruk nem megfelelő hőmérsékleten történő tartása. Mindezzel összességében garantálható, hogy a hűtött termékek a lehető legtovább megőrizzék minőségüket.

A megvalósult beruházás egy újabb lépés a társaság azon törekvésében, hogy innovatív rendszerek alkalmazása által a környezetet a lehető leginkább megóvva szolgálja ki vásárlóit magas minőségben és esztétikus környezetben.