Könnyű nyári saláták mindenkinek!

Feltartóztathatatlanul közeleg az évnek az az időszaka, amikor szinte csak a könnyű ételeket kívánjuk. Készüljünk fel erre időben: íme, néhány könnyű nyári saláta, amit az egész család imádni fog!

A legfinomabb könnyű nyári saláták

Sokan a nagy klasszikusokra esküsznek, mint például a Cézár- vagy a görög saláta, mások viszont szívesen próbálnak ki olyasmit, amit eddig még soha. Ilyen lehet például egy mediterrán bulgursaláta vagy egy szupergyors, akár 15 perc alatt összedobható krémes tojássaláta.

Az édesebb ízvilágú franciasaláta a gyerekek egyik kedvence, de sokan megbarátkoznak a majonéz és a görög joghurt miatt krémesebb Coleslaw salátával is.

A grillezett ízek szerelmeseinek kihagyhatatlan nyári ízélmény lehet egy sült padlizsánsaláta. Aki viszont képzeletben messzi tájakra utazna, akár 15 perc alatt, annak egy mexikói tonhalsaláta lehet az új kedvenc nyári ebédje vagy vacsorája.

Könnyű nyári saláták mindenkinek!

Mindig friss hozzávalók, egy helyen

Ha már megvan, milyen saláta készül majd ebédre, vacsorára, a hétvégi vendégségre vagy a grillezéshez, akkor már csak az lehet a kérdés, hol szerezzük be a hozzávalókat. Érdemes olyan boltot keresni, ahol mindent egy helyen és frissen lehet megvásárolni – mint a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt üzletei. Nálunk mindig friss zöldségek és gyümölcsök várják a Vásárlókat, illetve „mentes”, bio és reformélelmiszerek is kaphatók. Így már tényleg csak választani kell a könnyű nyári saláták közül egyet, a bevásárlás és a megvalósítás pedig gyerekjáték lesz!