Indul a tavaszi nagytakarítás!

Indul a tavaszi nagytakarítás!

Segítünk, hogy idén a pincétől a padlásig ragyogjon a ház: széles termékválasztékkal és szuper akciókkal várjuk Vásárlóinkat.

A téli szürkeség után már mindenki alig várja a tavaszt. Ez viszont a színeken, illatokon, családi szabadtéri élményeken túl feladatokkal is jár, például ilyenkor esedékes az évi tavaszi nagytakarítás. Érdemes jól átgondolni, hol kezdjük, merre haladjunk, és esetleg listát is készíteni, hogy semmi se maradjon ki. És persze, ellenőrizzük, hogy megvan-e minden szükséges eszköz és tisztítószer.

Tavaszi nagytakarítás

Ha valami még hiányzik, vagy esetleg jó lenne a tavaszi nagytakarításhoz szükséges összes terméket egy helyről beszerezni, akkor a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt. 12 boltjának bármelyikét érdemes felkeresni.

Üzleteinkben tisztítószerek széles választékával, seprűkkel, lapátokkal, felmosáshoz és ablakpucoláshoz szükséges eszközökkel, papírtörlőkkel, illetve további termékekkel is várjuk Vásárlóinkat.

Akcióinkat is érdemes átfutni, mert ahogy mindig, most is sok mindent kínálunk a megszokottnál is kedvezőbb áron – a tavaszi nagytakarításra is.