Idén is jön a Mikulás, és persze, a Coop Mikulás Kisvonat is!

Már ötödik alkalommal érkezik meg Gyöngyösre a Mikulás Kisvonat, amely december 6-án egész nap színes programok keretében járja majd a várost. Természetesen a gyerekek fel is szállhatnak rá, és találkozhatnak, fényképezkedhetnek is a Télapóval.

Minden gyerek tudja, hogy december 6-án jön a Mikulás. És ez a nap Gyöngyösön immár ötödik alkalommal lesz még szebb, még vidámabb, ugyanis idén is megérkezik városunkba a Coop Mikulás Kisvonat ezen a jeles napon.

A délelőtti órákban, 8 és 12 óra közt a Mikulás és segítői a gyöngyösi óvodákat látogatják meg, és megajándékozzák a Bugát Pál Kórház gyermekosztályán lábadozó kicsiket is. Természetesen mindenhova teli puttonnyal érkezik a Télapó, akinek a gyermekek előadhatják azokat a dalokat, versikéket, amikkel készültek. Aki nem tud, vagy nem mer szerepelni, annak is lesz lehetősége bekapcsolódni a közös éneklésbe.

Érdekességek a Coop Mikulás Kisvonatról

  1. A Coop Mikulás Kisvonat nem csak Gyöngyös utcáin jelenik meg: Debrecenben idén 13. alkalommal, Szolnokon 16. alkalommal örvendezteti meg a gyerekeket.
  2. A program keretében mintegy 5000 gyermekhez jut el a Mikulás személyesen is.
  3. A 2020-as év a világjárvány miatt kimaradt, de idén megint, immár 5. alkalommal járja majd Gyöngyös utcáit a kisvonat.
Idén is jön a Mikulás, és persze, a Coop Mikulás Kisvonat is!

Coop Mikulás Kisvonat: délutáni programként utazzunk a Mikulással!

Miután 6-án délelőtt az óvodások és a kis betegek arcára csal mosolyt, aznap délután 15:00-19:00 közt a gyerekek együtt is utazhatnak a Télapóval. A Coop Mikulás Kisvonaton közös fotót is készíthetnek a Mikulással, és természetesen ott is lehet verset mondani, énekelni.

A kisvonat útvonaláról annyit érdemes tudni, hogy idén is körjáratban közlekedik. A Koháry út 3. szám alatti Coop bolttól (volt TAMI) indul, és minden érdeklődőt vár a Sláger Szupermarketnél is

A kisvonatra csuklópánttal szállhatnak fel, amit bármely gyöngyösi Coop üzletben be lehet szerezni: 1.000 Ft feletti vásárlás után jár a vásárlóknak a rendezvény előtt – november 27-től, a készlet erejéig. Nálunk tehát nemcsak egy helyen szerezheti be a sütés-főzés vagy a decemberi vendégvárás hozzávalóit, hanem még a legkisebbeket is meglepheti a Mikulás Kisvonatra szóló karszalaggal. Mi pedig örülünk, ha még több csillogást láthatunk a kis szemekben, és hozzájárulhatunk az ünnepi várakozás élményéhez.