Húsvéti előrendelés: sonka, húsok, Fornetti sütemények

húsvét

Várjuk együtt a vendégeket: boltjainkban előrendelhetők a húsvéti sonkák, húsok, édes és sós Fornetti aprósütemények.

Még a tavaszi nagytakarításnak sincs vége, de máris nyakunkon a húsvéti készülődés… szeretnénk kicsit megkönnyíteni a Háziasszonyok dolgát: a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt. üzleteiben előrendelhető a sonka és a húsok. Így nem kell azon gondolkodni, ezeket honnan szerezzék majd be – és mikor.

Az aprósütemények gondját is hadd vegyük le mindenki válláról: boltjainkban a Fornetti édes és sós finomságaira is felveszünk húsvéti előrendelést. Így azt sem kell kilogisztikázni, mikor lesz idő megsütni mindenki kedvencét, a felül roppanós, belül omlós sós pogácsát és társait.

Húsvéti előrendelés

Szeretnénk, ha idén senki se merülne ki a húsvéti előkészületekben – várják velünk a vendégeket! Ha nálunk adják le előrendelésüket, egyrészt időben megérkezik minden, másrészt minőségi, friss termékek kerülnek az asztalra húsvétkor is.

Hogy biztosan jusson a húsokból, sonkából, Fornettikből minden Családtagnak és Vendégnek, érdemes időben átgondolni, miből mennyit szeretnének és leadni a rendelést boltjaink egyikében. Persze, itt is igaz a mondás, hogy minél előbb, annál jobb. A kötözött sonka megrendelését mindenképp javasoljuk március 31-ig megejteni, de a többi finomsággal sem ajánlatos az utolsó pillanatig várni.

Boltjainkban érdemes nyitott szemmel járni, mert mindig szuper akciókkal várjuk Vásárlóinkat. Szerezzék be nálunk a csokitojásokat és a locsolók kedvenc italait is!