Helyben sütött Lipóti finomságokkal bővült kínálatunk

Lipóti kenyér

A hagyományt, frissességet és finom ízt képviselő Lipóti kenyerek, kiflik, zsömlék és péksütemények júliustól nálunk, a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt. üzleteiben is elérhetők – frissen sütve, kedvező árakon.

Ki ne szeretné a Lipóti Pékség hagyományos, finom, egészséges és mindig friss termékeit. Eddig messzebbről kellett beszerezni ezeket a finomságokat, de van egy jó hírünk: júliustól a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt. üzleteiben is megvásárolhatók.

Nálunk helyben sül – akár este is – például az epres-vaníliás álom, a csokis croissant, a mákos guba. De a fehér és a félbarna kovászos kenyér is, illetve olyan klasszikus kedvencek is megvásárolhatók mostantól a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt. üzleteiben, mint a Lipóti kakaós csiga, a túrós táska és a leveles sajtos rúd.

Lipóti kenyér

Az egészséges étrendet követőknek is van egy jó hírünk: olyan finomságokat is beszerezhetnek a boltokban, mint a Fitness croissant, a tönkölyös kocka, a BIO teljes kiőrlésű nosztalgia kifli vagy a BIO lipóti teljes kiőrlésű kovászos vekni.

A tökéletes rántott húshoz, rántott sajthoz, cukkinihez, túrógombóchoz vagy más finomságokhoz pedig Lipóti panírmorzsát is lehet már kapni üzleteinkben, kedvező áron. Térjenek be hozzánk, és szerezzék be az egész Család kedvenceit egy helyen!