Farmról az asztalra: üzleteinket is a Pipikém látja el friss csirkehússal

Aki friss csirkehúst keres, annak ajánljuk magunkat, mert már nálunk is kézi feldolgozású csirkehús kapható: új beszállítónk a Pipikém.

Készülhet belőle sült, rántott, töltött, rakott csirke, leves vagy paprikás, egy biztos: a csirkét szinte mindenki szereti (legalább valamilyen formában). Tökéletes választás lehet diétázóknak, ínyenceknek, kicsiknek és nagyoknak, és számos ételintorencia vagy betegség esetén is belefér a fogyasztása. De mint sok más élelmiszer, úgy a baromfihús esetén sem mindegy, honnan származik, hogyan dolgozták fel és mennyire frissen kerül a hűtőpultba, illetve a fogyasztókhoz. Amikor csirkehús-beszállítót kerestünk, a választásunk azért is esett a Pipikém csirkére, mert ők ezekben is kiemelkedőek.

Miért jó választás a Pipikém csirkéje?

A Pipikém egy családi vállalkozás, amelyet fiatal agrármérnökök hoztak létre, szaktudásukat a hagyománnyal és saját tapasztalataikkal ötvözve. Számukra nagyon fontos, hogy az állatokkal tisztelettel bánjanak, ezért mindent megtesznek, hogy mind a nevelésük, mind a feldolgozásuk során a lehető legkevesebb stressz érje őket.

A Pipikém csirke gondosan kiválasztott bihari gazdaságokból származik, és nem gyártósoron kerül lefóliázásra, hanem kézzel vágják és dolgozzák fel. Ezután 24 órán belül a boltokba vagy a végfelhasználókhoz szállítják a termékeket.

Farmról az asztalra: üzleteinket is a Pipikém látja el friss csirkehússal

Az legfinomabb falatok az ünnepi asztalon

A karácsonyi menü ma már egyáltalán nem kell, hogy a hagyományos ételekről szóljon, bár egy klasszikus rántott vagy sült csirke épp olyan szuper választás lehet, mint egy ínyenc currys-tejszínes csirke.Ha pedig a túl sok teendő miatt kifutunk az időből, de a gyerekek már a vacsorát követelik, a baromfihús életmentő lehet: dobjunk be néhány mézes-ketchupos-olívaolajos szószba forgatott csirkeszárnyat a sütőbe, és perceken belül kész is a ropogós csirkeszárny. Ez a kicsiknek pont elég, hogy jóllakjanak, míg elkészül a karácsonyi vacsora.

És bár az újév első napján nem szokás baromfit enni, mert „elkaparja a szerencsét”, szilveszterkor és január másodikán bátran fogyaszthatjuk, ahogy az egész ünnepi időszakban is a kiegyensúlyozott és egészséges étrend része lehet a friss csirkehús.

A finomságok, ehető DIY karácsonyi ajándékok tárháza szinte végtelen – mi is arra szeretnénk mindenkit bátorítani, hogy kedveskedjen szeretteinek ilyen édes meglepetésekkel – ezekhez minden alapanyag megvásárolható a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt. üzleteiben. Térjenek be hozzánk, kérdezzenek bátran, kollégáink nagyon szívesen segítenek a megfelelő termékek kiválasztásában, és a sütemények, krémes italok, ügyes meglepetések kitalálásában is.