Filozófiánk

Nagy hangsúlyt helyezünk a vásárlók igényeinek megfelelően kialakított áruválasztékra. Egységeinkben különösen kiemelt szerepet kap a friss pékáruk, a tejtermékek és csemege készítmények jelentős választékának biztosítása. Üzleteinkben megtalálhatók a nagy nemzetközi márkák éppúgy, mint a Coop márkatermékek, melyek kedvező árral és kiváló minőséggel rendelkeznek. Akciós kínálatunk hetente megújul, csatlakozva a Coop országos és regionális akcióihoz.

Az elmúlt években jelentős fejlesztéseket hajtottunk végre. Korszerűsítettük üzleteinket és új egységekkel bővült hálózatunk. Kiemelt figyelmet fordítunk áruink minőségére, a HACCP rendszer előírásainak és vevőink elvárásainak való megfelelésre. Ennek és fejlesztéseinknek köszönhetően bevételünk az elmúlt évek alatt dinamikusan növekedett. Üzleteink erőssége abban rejlik, hogy minőségi termékeket, előnyös árakat, bőséges áruválasztékot és udvarias kiszolgálást kínálva hosszú távú kapcsolatokat igyekszünk kialakítani vásárlóinkkal. Így elmondhatjuk, hogy törzsvásárlóink száma folyamatosan gyarapszik. A kényelmes vásárlás feltételeinek megteremtése céljából folyamatosan bővítjük szolgáltatásainkat.

Hangsúlyt fektetünk arra, hogy minél több olyan programot szervezzünk, amelyen a család minden tagja örömmel vesz részt. Ezt a célt szolgálják a gyermekek részére meghirdetett rajzpályázatok és a "Coop Party"-k színes programjai is.