Megközelíthetőségünk

Gyöngysöv ÁFÉSZ IgazgatásA képre kattintva nagyméretű interaktív térkép jelenik meg.

Épületünk GPS koordinátái:

LAT:47O46'55"
LON:19O55'27"

Autóval érkezőknek:

  1. Budapest felől (M3-as autópálya, ill. 3-as főút)
    A városba beérve forduljon a 3. közlekedési lámpánál (a toronyháznál) balra, majd haladjon át egyenesen a körforgalmon. Ezután egy lámpával biztosított kereszteződéshez érkezik, melyen áthaladva 50 méteren belül, a második utcasarkon megtalálja épületünket a jobb oldalon.
  2. Eger igányából (3-as főút)
    A városba beérkezve haladjon egyenesen, egészen a 4. közlekedési lámpáig (a jobb oldalon látható toronyházig). Itt forduljon jobbra, majd haladjon át egyenesen a körforgalmon. Ezután egy lámpával biztosított kereszteződéshez érkezik, melyen áthaladva 50 méteren belül, a második utcasarkon megtalálja épületünket a bal oldalon.
  3. A Mátra irányából (24-es főút)
    A városba beérve haladjon egyenesen, majd a 3. közlekedési lámpánál, a MOL benzinkút előtt forduljon jobbra. A körforgalomnál haladjon egyenesen, majd az első közlekedési lámpánál jobbra. Épületünket az utca jobb oldalán találja meg, 50 méteren belül.

Autóbusszal érkezőknek:

A gyöngyösi fő buszmegállótól induljon el a Thán Károly utcán, majd az utca végén, a Gyöngy Plázánál forduljon balra, a Zrínyi utcába. Ezután a második kereszteződésben, a Vértanu utcánál forduljon jobbra. Épületünket a 3. utcasarkon, a Vértanu utca végénél találja meg, a bal oldalon. A buszmegállótól gyalogosan körülbelül 10 percre található épületünk.

Vasúton érkezőknek:

A vasútállomáshoz vezető utcán (Vasút utca) haladva sétáljon át egyenesen az első kereszteződésen, az Ady Endre utcába. Az utca végénél fordujon jobbra, a Radnőti Miklós utcába. Az első kereszteződésnél haladjon tovább egyenesen, majd szintén egyenesen tovább, egészen, míg a buszmegállóhoz nem érkezik. Innen a fentebb leírt módon juthat el hozzánk, A vasútállomástól gyalogosan körülbelül 20 percre található épületünk.